Menu Sluiten

Welkom bij Jola Olympus

Corona update: seizoen zit erop

Als er een ding duidelijk wordt in deze dagen van crisis dan is het wel dat sport de belangrijkste bijzaak in het leven is. Alles draait om onze gezondheid en daar moet terecht alles voor wijken. Waar normaal sport en gezondheid hand in hand gaan nemen we nu “afstand”. Zeker met onze teamsport een vreemde gewaarwording. Maar Olympus zou Olympus niet zijn als we ook creatief omgaan met onze sociale beperkingen. Via Whats App worden we uitgedaagd een “volleybal challenge” aan te gaan om onze sport te blijven voelen. Rob Norbart gaf het goede voorbeeld, een startschot laat er maar meer volgen!

Woensdag vergaderde het bestuur en deed dat via internet dus ieder vanuit thuis. Het was even wennen maar we hebben prima kunnen overleggen. Moet bekennen dat ik wel even mijn bedenkingen had. We hadden echter geen keus. Er moet nog het nodige geregeld worden en het nieuwe seizoen moet worden voorbereid dus “video conferencing”. Inmiddels is duidelijk dat we in elk geval tot 6 april niet kunnen trainen. De competitie zit er op. De Nevobo had geen andere optie. Momenteel bekijken we wat we met ons jubileum-activiteiten-programma gaan doen. We hopen jullie zo snel mogelijk duidelijkheid te kunnen verschaffen. Wat gaat door en wat niet? Volgende week overleggen we daarover met het bestuur en de jubileumcommissie.