Menu Sluiten

BBB-toernooi 2023

Geachte sportvriend(en), 

Op donderdag 8 juni a.s. ­organiseert Jola Olympus voor de 17e keer haar BBB-toernooi. Een avond gezellig volleyballen met collega’s, vrienden, familie, ­buren en kennissen. Met na afloop ­uiteraard een gezellige borrel!

Stel je eigen team samen! Met leden, of niet-leden. Denk aan familie, vrienden, collega’s buren of kenissen. Iedereen is welkom. Na het succes van afgelopen jaren belooft het ook dit jaar weer een groot feest te worden, mét gezellige afterparty.

Gaan jullie strijden om de titel? Bedenk dan een toffe ­teamnaam en schrijf je vóór 30 mei in met het formulier. ­Het inschrijfgeld ­bedraagt 15 euro per team, lever dit, samen met het formulier in een gesloten enveloppe in aan de bar van de Amerhal. Houd voor de laaste informatie de socials en nieuwsbrief in de gaten. Wij ­hebben er al weer zin in, jullie ook?!

Sportieve groetjes,
Bestuur Jola Olympus